Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Druga liga zapad! - 19. Oktobar 2004

U nedelju 24. octobra FC Railroader ce da debituje u drugoj ligi protiv FC Atlas sa pocetkom u 8 casova po lokalnom vremenu. Plavi ce u otvoriti sezonu znatno oslabljeni bez povrjedjenih Krsmanovica i S. Bratica a treba napomenuti da je i Drazen Bratic pod velikim upitnikom.

Pored oslabljenog tima i cinjenice da vecina igraca nije sutnula loptu od proslog aprila kapiten Karanovic ne krije svoj optimizam: "Mislim da smo u ovom trenutku mnogo kvalitetniji tim na sredini terena i bekovskim pozicijama. Znam da pripreme nisu tekle kako je bilo planirano, no treba napomenuti da su se nasi fudbaleri bavili i drugim sportovima tokom ljetne pauze kao sto je odbojka na plazi i frizbi."

Danas je uprava kluba i zvanicno objavila da je ljevi branic Albahari posudjen beogradskoj ekipi Tosin Bunar gdje ce ovaj ne tako mladi prvotimac nastupati u duboko pozadini. Ni ostali igraci nisu krili svoj optimizam odgovarajuci na pitanja nasih novinara.

Denis Bratic: "Dolazim na utakmicu sa limuzinom."

Igor Vujanic: "Protivniku se ne gleda u zube, no ja sam zubar i to je sasvim ok sa moje strane".

Mario Todorovic: "Stavio sam zimske gume, ako treba stavicu i lance".

Danijel Latincic: "Mogu me za kosu uhvatiti..."

Dejan Sutic: "Samo me strah da se bas tu nedelju ne pomjera sat na zimsko vrijeme."

Inace karte za utakmice su vec davno rasprodate a radio i televizijski prenos je obezbjedjen ali samo na satelitskoj televiziji a svi gledatelji moraju da okrenu svoje satelitske antene za 90 stepeni merkalijeve skale sa magnitutom 3.2 stepena.

Jasminka Prut


Dali ce da bude veselo i na kraju ove sezone?

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.