Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Bourdas pao na koljena - 15. Novembar 2004

U utakmici 4. kola, pred 110 gledalaca, ekipa FC Railroader savladala je ekipu Bourdasa rezultatom 4:3. U vrlo cvrstoj utakmici koja je na momente prelazila sa gruboscu, pobjedu plavima donjeli su raspolozeni Memic i Dejan Bratic koji su se upisali po dva puta u listu strijelaca.

Domaci fudbaleri su poceli utakmicu u ofanzivnoj formaciji, kojoj je dobro organizovana odbrana Railroadera parirala na najbolji moguci nacin, tako da Bourdasovi puleni u prvih 15-ak minuta prakticno nisu ni jednom ugrozili gol Denisa Bratica.

Gostujuca ekipa dolazi u vodjstvo sredinom prvog poluvremena a kada su svi pristutni mislili da ce se sa tim rezultatom otici na odmor, grcki tim uspjeva da poravna rezultat.

U drugom poluvremenu plavi ulaze sa ofanzivnom formacijom i pokazujuci da nisu dosli samo po bod i u dva navrata tresu mrezu golmana Supulopulusa.

Samo nakon trideset sekundi igre napadac Similus topovskim udarcem smanjuje vodstvo plavih. Ipak brzi pogodak nije uspio da zbuni Babiceve pulene koji sredinom drugog poluvremena ponovo dolaze u vodstvo sa dva razlike. Do kraja utakmice domacin je samo uspio da jos jednom savlada raspolozenog D. Bratica ali to nije bilo dovoljno da se dodje barem do jednog boda.

Igraci FC Railroader su jos jednom dali do znanja da i pored problema sa povrjedama ne zele da ispuste trku za sampionat. Ova pobjeda, nad domacinom koji do ovoga susreta nije izgubio niti jedan bod, ce da unese jos vece samopouzdanje plavih na putu za sampionsku titulu uz ekipe United Serbs, Bourdas, Kostas i Leoforas.

Bozo Poplava

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.