Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Plavi poceli sa pripremama - 7. August 2006

Ekipa FC Railroader pocela je sa pripremama za sezonu 06/07. Objavljen je i spisak igraca koji su se vratili sa odmora i na kojih se racuna za iducu sezonu. Za sada je sigurno osam igraca koji ce zapoceti u timu plavih a to su:

1)Denis Bratic
2)Dejan Sutic
3)Igor Vujanovic
4)Danijel Latincic
5)Dragan Karanovic
6)Dario Krsmanovic
7)Momir Preradovic
8)Sasha Bratic

Na listi povrijedjenih igraca koji su pod upitnikom nalaze se Denis Kulenovic i Mario Todorovic.
Takodje uprava kluba objavila je vijest da pregovora oko novog ugovora sa Predragom Braticem o mogucnosti njegovog povratka u tim plavih.
Dejan Bratic koji je okoncao svoju fudbalsku karijeru, promovisan je u novog trenera golmana. Plavi ce svakoga cetvrka u areni Railroader da igraju probne utakmice na kojima ce dolaziti na probu fudbaleri iz cijelog Ontarija. U koliko se nista ne promjeni na listi povrijedjenih menadjer Babic je izjavio da ce angazovati tri nova igraca. Atmosfera u timu je odlicna. Na produzenom odmoru nalaze se Sutic i Vujanic koji ce se najvjerovatnije pridruziti timu u naredne dvije sedmice. Do pocetka sezone FC Railroader ima na programu dvije prijateljske utakmice, a sav prihod od prodanih karata bi se izdvojio za renovaciju djecijeg parka u Qvebeku koji je ostecen u vremenskim nepogodama koje su zadesile ovu provinciju.

Adem Zelepugin.


------- Krsmanovic ce uz Sutica da predvodi napad plavih

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.