Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Scarborough Bros - F.C. Railroader 4:10 (1:2) - 28. Oktobar 2001

U posljednjoj utakmici prvog kola fudbaleri Railroadersa su lakse nego sto je ocekivano savladali domacu ekipu popularne Skarboro Bros 10:4. Ekipa iz Skarboroa samo je u privih dvadeset i pet minuta uspjela da parira izvanrednoj ekipi Railroadersa. U ekipi domacina niko nije zasluzio prolaznu ocjenu dok je u ekipi Railroadersa sem odlicnih Bratic Denisa i Karanovica prijatno iznenadio mladi juniorski reprezentativac Nebojsa Ilic. Svi strani izvjestaci sa ove utakimice su se jednoglasno slozili da je to bila "High performance" od strane novopecenog provotimca. Jedine slabe tacke u pobjedinickoj ekipi su bili Albahari i Bratic S. Njihova ucinak je bio vrijedan zaborava. Na kraju mecha nepristrasna publika je aplauzom ispratila gostujuci tim Railroadersa.

Rekli su:
Johanson (capiten Scarborough Bros) ; "Zao mi je nasih vjernih navijaca ali stvarno danas nismo imali svoj dan. Sve cestitke gostima koji su predvodjeni Bratic Denisom i Karanovicem pokazali kako se igra moderni fudbal."

Novinari
Bratko Denisovic, Karan Draganovic Gradski stadion ,Gledalaca 5000
Teren suh i pogodan za igru
Sudija Muharmagic 8
Skarboro broders
Cijeli tim 5
F.C. Railroader
Mauricio 7 , Albahari 5.5 , Nikolic 7 , Bratic Denis 9.5 , Nenad S. 7, Sutic - , Andrew 7 , Bratic Sasa 5.5 , Karanovic 9.5 , Bratic Dejan 7 , Ilic 8 .

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.