Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Zasjedala komisija za hitna pitanja - 28. Novembar 2001

Danas sa pocetkom u 9 PM u prostorijama kluba na Goodwood parku je odrzana 14 izvanredna sjednica komisije za hitna pitanja u sastavu :

Predsjednik komisije: Denis Bratic
Clan komisije: Dejan Pavlovic
Clan komisije ispred igraca: Salom-Mito Albahari.

Na sastanku je nakon duze rasprave koja je ponekad vodila ka incidentima, donesno nekoliko zakljucaka i to:

a) Da je pet do dvanaest da se nesto uradi
b) Da se usvoji prijedlog misteriozne osobe zvane Tihi o promjeni pasvorda na hotmailu
c) Takodje je donesena odluka da se ubuduce svi javljaju sa svojim imenim i sa svojom adresom u protivnom sve nelagalne i nepoznate poruke ce biti izbrisane (to se odnosi i na Tihog, Borovinu, Mumiju, Poplavu, Tijanica itd).
d) Da Albahari zamjeni pod hitno patike marke “Mitre”
e) Da se Bratic Sasa posalje u Meksiko jer od nemoci poceo da tuce protivnicke igrace
f) Da se odrzi sastank igraca i rukovodsta u nedjelju prije utakmice (tacno vrijeme i mjesto ce biti naknadno istaknuto na hotmailu)
g) Od ponedjeljka je svaki igrac obavezan da posalje po jedan mail sedmicno kako bi odrzavali sajt
h) Da se da otkaz vodji navijaca i raspise novi konkur za novog vodju
i) Da se od sponzora zahtjeva da donese balon vode na slijedecu utakmicu (ima na Selovoj pumpi po cijeni od 5.95$) inace ce isti da dobije nogu (ovo su rijeci predsjednika komisije).

Na sjednici je takodje bilo rijeci o pozivu nepoznatih obozavateljki za igraca sa brojem 10 popularnog Carlija.. Naime predsjednik komisije Denis Bratic se pita kako to da je on pozvan samo u slucaju da je gore navedeni sprijecen. On je zahtjevao od komisije da se igracu sa brojem 10 izrekne suspenzija (noga) ali je prilikom glasanja ostao u manjini (1:2).
Menadjer Pavlovic je zahtjevao da se ubuduce na utakmice ne dovode zene, djevojke, svalerke, djeca, rodbina ali je i on prilikom glasanja ostao u manjini (1:2). Albahari je predlozio da se prije utakmice dozvoli igracima da malo popiju nasta je predsjednik komisije Bratic cuno reagovao. On je kazao da je to direktno podrivanje statuta kluba i dok je on na celu komisije da takav prijedlog nece proci. Menadjer se slozio sa rijecima Bratica i podrazao ga pri glasanju.

Denis Bratic

Dejan Pavlovic

Salom-Mito AlbahariToronto, 28 Oktobra 2001


Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.