Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Novogodisnja cestitka i izvjestaj sa sjednice - 31. Decembar 2001

Nalazimo se na kraju 2001. godine. Ovo je prilika da se sumiraju rezultati iz prethodne i kada se prave planovi za sljedecu godinu.

U 2001. godini smo uspjeli da osnujemo klub i da pocnemo takmicenje u Opstinskoj ligi Skarbura. Potajno se nadamo ulasku u veci rang no plasman medju preve cetiri ekipe bi zadovoljio nase appetite.

FC Railroader sa velikim ambicijama ulazi u 2002. godinu. Bice to godina u kojoj planiramo da podignemo kvalitet naseg kluba na veci nivo, da izadjemo u susret zahtjevima nasih navijaca . Da bi se to ostvarilo moracemo da prije pocetka naredne sezone dovesti kvalitetna pojacanja i zatvoriti finansijsku konstrukciju kluba.

Na kraju , svim igracima FC Railroadera i njihovim najblizim zelim licnu i porodicnu srecu u 2002. godini.U subotu je odrzana sjednica UO FC Railroader u prosirenom sastavu. Kako je na pragu Nova godina i svi smo zeljni provoda a ne citanja dacemo osnovne zakljucke sa te sjednice;
1. Za novog kapitena FC Railroader vecinom glasova je izabran Salom-Mito Albahari . On na funkciju stupa sa 31.12.01 u 24.00.

2. Bivsem kapitenu Braticu u znak zahvalnosti za sve sto je ucinio za FC Railroader dodjeljuje titula “Kapiten mjesto kapitena”. Naime on cu imati pravo veta na sve odluke novog kapitena Albaharija. Ovo iz razloga sto se smatra da novi kapiten nije u potpunosti spreman da ponese tesko breme kapitenske trake. Bratic ce tu da dodje kao velika pomoc Albahariju u prelaznom periodu.

3. Uprava se zahvaljuje zlatnoj desetki Karanovicu sto se samostalno povukao sa mjesta kandidata za novog kapitena.

4. Igraci koji nisu ispunili finansijske obaveze a koje ih sleduju mole se da to ucine u narednim utakmicama. To se odnosi na placanje sudija I drugih troskova . Za one koji ne znaju rijec je 20$ za prvi dio sezone i 20$ za drugi dio sezone. Jos jednom molim one koji nisu ispunili finansijske obaveze da se prepoznaju i to urade u narednim utakmicama.

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.