Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Konferencija za stampu - 6. Januar 2002

Juce je u TANJUG INTERNATIONAL PRESS CENTRU odrzana konferencija za stampu igraca FC Railroader. Oni su novinarima odgovarali na pitanja pred danasnju utakmicu sa ekipom FC Hightimes. Evo sta su izjavili igraci:

Kapiten Salom-Mito Albahari:

Mogu da kazem da se osjecam izvanredno. Zadnjih dana sam radio dobro I u punooj sam snazi. Individualno sam se pripremao u rekreativnom centru na Eglintonu. Ja od prije neki dana nosim kapitensku traku I to je za mene velika cast. Nadam se da cu imati dobru saradnju sa ostalim igracima.

Sasa Bratic:

Ja kao sto znate imam problema sa nogom ali cu dati sve od sebe u sutrasnjoj utakmici. Malo sam umoran jer sam krecio stan no to me nece omesti da dam svoj maksimum.

Adrian Wallace:

Ja cu vjerovatno doci na utakmicu, ali ako ne dodjem, siguran da ce moji suigraci savladati FC Hightimes I bez mene. Podrzavam novog kapitena Albaharija I smatram da je to mudar potez uprave kluba.

Dejan Bratic:

Ja obecavam kao I do sada puno golova sa moje strane. Znam da su igraci FC Hightimes-a veoma ostri no ja sam spreman za ta iskusenja. Pauzu u prvenstvu sam iskoristio da se sto bolje pripremim za naradne meceve. Mislim da sam fizicki spreman I da mogu izdrzati utakmicu bez zamjene.

Denis Bratic:

Mogu da kazem da mi je drago sto me je na poziciji kapitena zamjenila takva licnost kao sto je Albahari. Mislim da ce on pozitivno djelovati na ekipu. Ja sam preko praznika nisam nesto posebno radio na privatnom biznisu pa mogu reci da I ja spreman ocekujem suutrasnji duel.

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.