Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Zivkovic da preuzme poziciju celinka - 23. Novembar 2002

Po svim ocjenama poznavalace naseg fudbala na pomolu je promjena u rukovodstvu FC Railroader-a. Naime, kako doznajemo is ne pouzdanih izvora Sef Juniorksog Pogona Zivkovic ce po svim prilikama preuzeti poziciju celnika zlatne generacije plavih. Grupa novinara se slaze da Zivkovic, koje je veoma uspjesno vodio zadnja tri treninga Railroader-a posjeduje sve vrline rasnog menadzera. U toku su pregovori iza zatvorenih vrata tako da nista ne cujemo. Menadzer Pavlovic koji je izgubio sve kontakte sa medijima u zadnjih mjesec dana ponovo izostaje na komentar dok Zivkovic oprezno izjavljuje:
"Bilo bi ne logicno da vam ja saopstim ikakve vjesti.Strucni stab sa Direktorom Svetlanom Bratic vodi pregovore i ja sam siguran da ce te na vrijeme biti obavjesteni. Za sada, ja sam jos uvijek Sef Juniorskog Pogona i tu ostajem do daljnjega. Hvala."
Inace nakon prve utakmice ove sezone i neozbiljnog poraza, Plavi nastavljaju sa pobjedama. Po jutru se dan ne poznaje u taboru Railroader-a. Prelaskom Rajaka is Junajted Serbs-a za 30.000 jurica stvari su se naizgled promjenile iz korjena. Snaga odbrane ove generacije je u dugo ocekivanim dodatcima Babica, Pejica i Latincica a povratak reprezentativca Vujanica nagovjestava neprikosnovene rezultate. Albahari je iz dana u dan a i pod upitnikom ali to nije nista novo jer je ovaj standardni branich plavih redova takav od prvog nastupa.
Kapiten Bratic ostavlja sve komunikacije za svlacionicu i jedina izjava do sada je bila mudra:
"Ja ocekujem od odbrane da primi manje golova a od napada da postigne vise nego prosle godine."
Po dosadasnjim rezultatim izgleda da se zelje Kapitena Bratica nisu ostvarile. Naime napadaci Bratic D., Sutic, Karanovic i Bratic S. u prosjeku postizu 1.5 golova sto nije ni blizu proslogodisnjem uspjehu. Ali na kraju krajeva sezona je tek pocela i vrijeme ce pokazati kompaktnost i ubojitost Plavih redova.

Izvjestava
Budo Vukobratovic

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.