Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Svi za jednog, jedan za sve - 16. Januar 2003

Povodom osvajanja jesenje titule Scarborough lige napadaci FC Railroader-a su odrzali konferenciju za stampu i odgovarali na mnogobrojna pitanja sedme sile koja se u velikom broju pojavila u prostorijama kluba u ulici Fairfax broj 45.

Sta se krije iza vaseg uspjeha i devet uzastopnih pobjeda? - Sportska Centrala
Karanovic: Iako smo nas cetvorica prisutnih zasluzni za najvise postignutih golova u ligi, moram istaci da je ovom nizu pobjeda isto toliko zasluzena i nasa odbrana predvodjena novodoslim Rajakom. Sto znaci da je timski rad, koji nas nije toliko krasio prosle sezone, u najvecem djelu zasluzan za ovaj uspjeh i naravno moja ljevica.

Ove godine ne tresete protivnicke mreze kao prosle. Zasto? - ESPN
Bratic S.: Kao sto znate tokom priprema sam imao veoma ozbiljnu povredu desnog clanka lijeve noge, zbog cega sam bio primoran da predjem na klupu i budem zamjena. Medjutim, u zadnje vrijeme vise nemam bola u nozi i obecavam kanonadu u proljetnom djelu prvenstva.

Da li je istina da pregovarate o prelasku u Partizan? - Tempo
Sutic: To su izmisljotine. Tako nesto moze da kaze samo neko ko pojma nema sta se desava u Railroader-u, i ko mene ni malo ne poznaje. Plavi dres je za mene svetinja. Railroader je moja druga kuca, klub koji mi je mnogo dao i klub koji je najzasluzniji sto sam vec izgradio ime u fudbalu.

Mnogima u Italiji ste postali uzor i vec vas uporedjuju za Inzagijem. - Gazeta
Bratic D.: Hvala mnogo Tifosima. Veoma sam polaskan sa usporedbom, jer zna se ko je Inzagi. Medjutim pored fizicke konstitucije ne vidim neku slicnost. Ovom prilikom bih zelio da se u ime kluba zahvalim nasim vjernim navijacima koji nas bodre na svim utakmicama.

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.