Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Sedmorica Velicanstvenih - 19. Januar 2003

Nakon napadaca nasega kluba danas su konferenciju za stampu odrzala i "Sedmorica Velicanstvenih". Sala u kafani Tomo Kuruz bila je pretjesna za mnogobrojne novinare, supruge, djevojke, rodbinu, navijace i druge. Ovom prigodom izdvajamo samo neke odgovore "plavih branica" na mnogobrojna pitanja.

Kakva su predvidanja za danasnju kup utakmicu? - Cajnicki Sport
Bratic Denis: Ja se nadam da me Albahari nece izdati. Ja sam malo neurozan zbog nesrecnog slucaja kojeg sam imao neki dan kada mi je kastmer rikno a taman sam mislio bice baksisa. Kupio sam nove rukavice marke "Alhos" i nadam se da ni jedna lopta nece proci kroz njih.

Kako se osjecate nakon neugodne povrede arkade? - Konjicka Zona Sumraka
Latincic: Odlicno burazeru! Dr. Arslanagic je usio arkadu tako dobro da sam ja vec poceo sa pripremama za neredni dio sezone. Ja cu malo jos koristiti "Tigrovu Mast" i bice sve kako treba. Nogomet je moj zivot i nada za bolje sutra.

Kakva je saradnja sa napadackim kvartetom? - Doboj Times
Rajak: Ma nije, dobro smo mi sada. Popravljamo se mi sa svakom utakmicom. Ja sam donio u ovu ekipu svoju smirenost i lezernost. Jeli tako kapitenu? Tako je, tako je…

Kako su vasi utisci nakon prvog dijela prvenstva? - Cekrcici News
Pejic: Moji utisci su sjajni. Ja sam ponio jedan dio tereta ove ekipe te sam stoga dobio nezgodnu povredu prepona. Moji odnosi sa ostalim u odbrani su izvanredni sem ovog malog Mite koji se mijenja svake prestupne.

Doktore Vujanicu kako su predvidjanja za drugi dio sezone? - Citluk Post
Vujanic: Nadam se da ce biti vise polomljenih zuba te cu ja profitirati na privatnom planu. A iz koje ste vi kuce? A "Citluk Post" ok. Ja sam mislio da ste iz CITY TV pa da im ja kazem nesto jer su pogresno interpretirali moju izjavu kako sam se istrosio za ove holideje. Ali ja da im kazem, da im porucim da dok je zuba bice i para.

Sta je prava istina oko incidenta koji se desio sa FC International? - Kosevska Hronika
Babic: Ma meni je zao sto ga nisam zavalio sakom ali kontam dijete je on jos. Ja sam samo stao u zastitu Albaharija kojeg su protivnicki igraci nemilosrdno tukli tjekom cjele utakmice.

Da li poslije utakmice idete kod kumova? - Glas Jevreja
Albahari: Naravno da idem. Kakvo je to pitanje. Vi vrlo dobro znate gdje ima guzovace ima i Mite. By the way najvise volim sarme, cevape i gic, gic na razanj. Inace mogu da kazem da sam bio najstandardniji tokom cijele polusezone. Jeli tako Denise?
Tako je Mito.

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.