Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Kad sam bio mladjan lovac ja... - 23. Februar 2003

Ponovo skandal!

Dok ostali suigraci i kolege neumorno treniraju u sportsko kulturnom centru Tomo Kuruz pojedini sad vec renomirani i iskusni igaci iz navale pokusavaju da sabotiraju tu, sto bi reko doktor Arslanagic, mastovitu igru FC Railroader-a.

Poneseni medijima i casopisem "Vesela sveska" isti pojedinci su umislili da su "Tito", koji je inace bio poznati istrebljivac medvjeda, te su i oni odstrjelili rijetki primjerak bosansko-dalmatinskog medvjeda koji se vjerovatno pojavio na ovim prostorima sa zadnjim iseljavanjem izbjeglica sa Balkana.

Drustvo za zastitu zivotinja je ponovo podiglo optuznicu protiv S.B. koji je i prosle godine vec bio optuzen za istrebljavanje komaraca u Meksiku.

Postavlja se pitanje zasto klub nekim pojedincima i pored njihovih evidentnih prestupa i gresaka gleda kroz prste a ne kroz zube i zasto Albahari nikad ne ide nigdje sa rajom

Iz pouzdanih izvora se saznaje da je za ovaj aranzman zasluzan novi Direktor Kluba Ceca Bratic koja je inace poklonik igre jednog od igraca iz navale cije ime i prezime ostaje i dalje tajna za medije.

Cudno je i to da je menadzer Pavlovic ove godine bio izostavljen iz kombinacije.

A evo sta je oko budne kamere zabiljezilo...

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.