Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Albahari produžio ugovor - 24. Maj 2003

Iako je sezona 2002/2003 tek završena uprava Railroadera radim punom parom. Naime nakon što je direktorica Bratić izmolila pare od MMF-a menadžer Pavlović je krenuo u akciju. Pavlović je nakon veoma teških i iscrpnih razgovora u kojima je učestvovao i kapiten Bratić Denis uspio zadržati u svom rosteru bivšeg kapitena Albaharija. On je za produženje vjernosti klubu dobio obećanje da će mu se ispoštovati većina zahtjeva koje je postavio pred upravu kluba. Menadžer je kao gest dobre volje ovom vrsnom beku obećao kupovinu nove memorije za kompjuter a kapiten Bratić je bećao Albahariju da će se poslije svake utakmice sigurno ići na pivu pa makar to bila samo njih dvojica. Albahari je izjavio da je veoma zadovoljan što će karijeru nastaviti u Railroaderu i igrati sa takvim asovima kao što su Pejić, Babić, Bratić Saša, Karanović,...
One je istakao da mu je od strane uprave obećano da će igrati minimalno 40 minuta po utakmici a ako bude potrebe i duže. Kapiten Bratić je izjavio da je veoma ponosan što će ispred sebe u prvoj liniji odbrane imati Albaharija. Uprava je razmatrala i mogućnost dovođenja kvalitetnih pojačanja prevashodno u napadačkom redu.
Naime uprava je nezadovoljna što pojedini igrači Railroadera igraju za druge timove tokom ove pauze sto može dovesti do povreda što svakako nije dobro pred nastupajuću sezonu. Kapiten Bratić je istakao da takav odnos prema klubu u kome su stekli slavu nije fer i demokratski.

Pero Trokolica

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.