Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Paparazzo - 12. August 2003

Ljetnja pauza se blizi kraju. Nas reporter je obisao fudbalski klub Railroader i evo sta je zabiljezio u svom notesu. Vecina igraca Railroadera je bila ili je jos na zasluzenom odmoru.
Udarana igla Railroadera Bratic Dejan je na odmoru u Evropi. Malo je infomacija o ovom igracu. Paparaci su ga vidjeli u Londonu, Parizu, Beogradu i poznatom ljetovalistu Neum gdje se odmarao u vili Tode Kurtovica.…Kazu da je nabacio kilazu sto nije obradovalo strucni stab Railroadera. Kapiten Railroadera do pocetka nove sezone Albahari vrijeme provodi u Torontu. Vodi veoma interesantan zivot u trouglu posao-kuca-kumovi. Ima nesto malo vecu kilazu ali ono sto treba da raduje sve poklonike Railroadera je da povreda prepona predstavlja proslost. Golman Railroadera Bratic Denis nije napustao Toronto. On je odigrao par utakmica za ovdasnje lokalne klubove u cilju promocije FC Railroadera. Svaka njegova utakmica je privlacila veliki broj navijaca a sam Bratic je istakao da jedva ceka pocetak sezone.
Napadac Railroadera Bratic Sasa je bio na odmoru u Spaniji.
On je posjetio Madrid , Barselonu I jos neke manje gradove. Spanska stampa spekulise da je Bratic u pregovorima sa Realom I Barselonom oko eventualnog prelaska u jedan od ovih klubova. On je od Reala dobio na poklon novu Adidas loptu sa potpisom svih igraca Reala. Kako ce uprava Railroadera parirati Realu jos se ne zna. Desetka Railroadera Karanovic je imao burno ljeto. Naime on je nakon 9 godina napustio kolektiv Canadian Tire-a. Za veliku lovu je presao u kolektiv CAA. Karanovic je prilikom potpisivanja ugovora sa CAA presao preko malih slova u ugovoru tj. nije obratio paznju na dio ugovora koji izricito zahtjeva da se sav posveti CAA. Uprava Railrodera pokusava da preko svojih veza u vladi Ontarija pomogne ovom igracu. Odbrambeni igrac Latincic je bio na odmoru u BiH. Tjekom svog putovanja kroz ovaj predivni dio Evrope on je podijelio na tisuce znacki, majica, bedjeva FC Railroadera. Preko njega je i stigla je konkretna ponuda od fudbalskog kluba “AT” iz Konjica da se odigra prijateljska utakmica u istoimenom gradu.

Zeko Vukovic

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.