Početna stranicaPošalji link prijateljuOdštampaj stranicu 18. Oktobar 2017
SPONZORI

Plavi tonu sve dublje i dublje. - 12. Januar 2004

Debakl "plavih" dosao je kao posledica izuzetno lose igre, ali i taktike kojom se kapiten Karanovic suprostavio
Dukesima.
Neverovatno je da u jednom ovakvom mecu tim Railroadersa tako improvizuje i toliko eksperimentise na sopstvenoj igri. Samo prvih desetak minuta moglo je da dobije prolaznu ocenu, a sve ostalo bice ispisano najcrnjim slovima u istoriji postojanja FC Railroader.
Posle prve sanse na utakmici koju je imao Denis Kulenovic u 5. minuti, kola su krenula nizbrdo.
Sa dva napadaca koji su uglavnom statirali na polovini protivnika, i jednim odbrambenim igracom koji je konstantno stajao ispred golman Denisa Bratica, plavi tim je prepustio inicijativu Dukesima koji su iz minuta u minut bivali sve opasniji, da bi najprije u 9 . a zatim i 16. minutu to i rezultatski potvrdili.
I pored lose igre u prvom poluvremenu kapiten Karanovic u pauzi nije nista promenio, pa je isti sastav poceo i drugo poluvreme. U pocetku drugoga poluvremena, pomalo ljut na svoje igrace golman Denis Bratic je poveo loptu iz golmanskog prostora i tek usavsi nekoliko metara u polovinu protivnika topovskim udarcem zatresao mrezu i povratio nadu plavih.
Ipak ova fudbalska lekcija nije bila dovoljna za ne motivisani tim.
U 13 minutu drugog poluvremena ljevi branic Railroadersa Latincic je neopravdano iskljucen. Nakon greske Eleza domaci tim sa igracem vise, povecava svoje vodstvo na 3:1 i time kao da potapa sve nade plavih.
Dukes, poneseni dobrom igrom i ne adekvatnim protivnikom u naredne dvije sjajne akcije u 19. i 22. minutu krunisu sa dva nova pogotka.
Na pitanje novinara sta kaze na cinjenicu da ima 4 igraca koji "trce kao hokejaski golmani", Karanovic je odgovorio da njegov tim nije imao tri standardna igraca u svojim redovima zbog kazne ili povrede te da sve kritike treba da budu upucene prvo njemu pa tek onda igracima.


Ponedeljko Kovinjalo


Navijaci Dukesa pozdravljaju svoje ljubimce.

Copyright ©2001-2017 FC RAILROADER. Sva prava zadržana.